Verksamhet

Bergkvarabuss bedriver en komplett och kundanpassad verksamhet med ett nära, personligt samarbete med gästerna.
Boka buss på Bergkvarabuss

Vår ambition är att bibehålla det lilla företagets närhet, men att samtidigt kunna erbjuda kunden den säkerhet och stabila grund som kännetecknar ett stort företag. Bergkvarabuss är främst ett charterbussbolag. Vi tillhandahåller förare och bussar, samt alla tänkbara tilläggstjänster kring resan. Läs mer om tilläggstjänsterna som vår gruppavdelning anordnar här!

"Vår stora vagnpark och flexibla verksamhet gör det möjligt för oss att erbjuda rätt buss vid varje tillfälle."

Vår stora vagnpark och flexibla verksamhet gör det möjligt för oss att erbjuda precis rätt buss till varje tillfälle oavsett hur stort resesällskapet är.

Här kan du läsa mer om våra välutrustade bussar. Vi finns på ett flertal ställen runtom i landet. Vi kan därför stå till tjänst för dig vart du än befinner dig. Här hittar du våra olika kontor. Ser du inget kontor i närheten av dig? Lugn, vi kan anordna bussar till din destination ändå!
Boka buss på Bergkvarabuss

Bergkvarabuss har stor erfarenhet av utlandstrafik – gränslöst omväxlande trafikuppdrag som blivit en populär del av vårt utbud bland såväl resenärer som medarbetare! Bergkvarabuss har blivit ett vanligt inslag i trafikbilden på tyska Autobahn, i Alperna och vid Medelhavet!

Vi bedriver även omfattande linjetrafik i flera län runtom i Sverige. Långa avtal och en jämn beläggningsnivå gör linjetrafiken till en stadig grund för oss att stå på. Bergkvarabuss ses i linjetrafik i Kalmar Län, på Öland, på Söderslätt mellan Malmö och Trelleborg, i hela Blekinge län, i Lund, i Helsingborg, Örkelljunga, Ängelholm, Norrhult och Hässleholm.
Flygbuss till Ängelholms flygplats

Ett annat dagligt inslag i vår verksamhet är den populära flygbussen mellan Helsingborg och Ängelholms flygplats.

Bergkvarabuss bedriver även närtrafik i Kalmar och Höganäs. Närtrafiken innebär servicelinjer med möjlighet till anropsstyrning. Dessa linjer trafikeras av handikappanpassade specialfordon som är utrustade för rörelsehindrade passagerare.
Skolresa, skolutflykt eller dagstur?

Ett uppdrag som vi är väldigt stolta över, och som är ett väsentligt inslag i vår företagsprofil, är skoltrafiken! Vi värnar om barnen genom att använda oss av välutbildade förare, säkerhetsbälten och alkolås. Vi har även fastställt flera säkerhetsbestämmelser, för att säkerställa att resorna till och från skolan ska bli både säkra och trivsamma!