Tvätt- och städpersonal till bussar i Kalmar

Bergkvarabuss är Sveriges största familjeägda bussföretag som, med en modern fordonspark bestående av drygt 1000 högklassiga bussar, utför all form av busstrafik under devisen, Gränslöst – Billigt - Bekvämt. I koncernen ingår välkända varumärken som Mekka Traffic AB, Traveller Buss, Sohlbergsbuss, Buss Persson AB, Anchersen (DK), Elite Traffic (D), Scandorama, Busscharter.no (N) samt Ölvemarks Holiday . Koncernen omsätter ca 2 miljarder kr, har ca 1600 årsanställda och är ett dynamiskt entreprenörsföretag.

Just nu söker vi tvätt och städpersonal till bussar i Kalmar. Har du vad som krävs? 

I rollen som städare är det viktigt att du är väldigt noggrann och att du har "öga för det lilla extra". Att arbeta med städning och tvättning av bussar är flexibelt och passar för dig som tycker om att arbeta ensam och få ta eget ansvar. Tjänsten innebär arbete dagtid samt nattid, vilket du ser som en fördel. Vi vill att du är extremt noggrann och har körkort B. Du behöver vara 18 år och du har erfarenhet av städning. 
Att städa kan vara fysiskt krävande så det är en stor fördel att du har god fysik. 

Arbetstiderna är fördelade till skift Dag/Natt året om. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på heltid och deltid och även behovsanställning.

Arbetsuppgifter
Städpersonal städar samt tvättar lokal eller regional linjetrafik, långväga expressbusstrafik.
Till arbetsuppgifterna hör även att tanka, byta lampor och
andra enklare reparationer.
 
Varmt välkommen med din ansökan, gärna snarast då vi kommer att bearbeta ansökningar löpande.
Ansökan skickar du med personligt brev och cv på mail till mats.petersson@bergkvarabuss.se
Frågor besvaras av verkstadschef Mats Petersson tel 076- 76 29 954