Trafikplanerare till Malmö

Bergkvarabuss är ett av Sveriges största bussföretag som, med en modern fordonspark bestående av drygt 1100 högklassiga bussar, utför all form av busstrafik under devisen, Gränslöst – Billigt - Bekvämt. I koncernen ingår välkända varumärken som Mekka Traffic AB, Traveller Buss, Sohlbergsbuss, Buss Persson AB, Anchersen (DK), Elite Traffic (D), Scandorama, Busscharter.no (N) samt Ölvemarks Holiday m.fl. Koncernen omsätter ca 2,3 miljarder kr, har ca 2000 årsanställda och är ett dynamiskt entreprenörsföretag.

Som trafikplanerare kommer du att arbeta med och ansvara för hela kedjan från planering av tidtabeller till optimerade planer, resursplanering och schemaläggning av förare. Som trafikplanerare arbetar du med flera trafikområden och stöttar aktivt den lokala ledningen för aktuellt trafikområde. Du kommer att ha externa kontakter med länstrafikbolag och får stort ansvar för att utveckla trafiken och öka antalet resande inom aktuella trafikområden. Vi arbetar med trafikplaneringssystemet Trapeze och ditt arbete kräver noggrannhet avseende detaljer men även förmågan att se helheten. Du kommer att få stort individuellt ansvar och skall kunna hantera stora mängder information samt upprätta tidsplaner och disponera arbetet så att deadlines kan hållas. Tjänsten kräver körkort för personbil.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
*  Eftergymnasial utbildning inom exempelvis logistik
*  Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter                                         
*  Vana av planeringsverktygen Trapeze, Hastus eller Rebus
*  Mycket goda kunskaper i MS Officepaketet

Som person är du kreativ, drivande, kommunikativ, arbetar strukturerat och lösningsfokuserat samt har en god administrativ förmåga och känsla för ekonomi. Du tar egna initiativ och har förmågan att lyfta samt engagera människor i din närhet. Arbetssättet i Bergkvarabuss är målinriktat och bygger på ett marknadstänkande med kunden/resenären i fokus.
Branschkunskap är meriterande. Eftersom du till stor del kommer att arbeta med att utveckla kollektivtrafiken i Skåne med Skånetrafiken som uppdragsgivare är det viktigt att du har ett intresse för samhällsutveckling och en förståelse samt respekt för hur en politiskt styrd organisation arbetar.
Vi uppmanar till kollektivt resande men tjänsten kräver körkort för personbil.

Placeringsort
Tjänsten är placerad i Malmö.
 
Typ av tjänst
Tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.
 
Ansökan
Vi ser fram mot att få din personliga ansökan i vilken du fokuserar på att åskådliggöra på vilket sätt din utbildning, erfarenhet, kompetens och personlighet möter uppställda krav. Bifoga dina betyg med ditt CV. Vi emotser din ansökan senast 22 april 2018.
  
Kontaktperson
För mer information vänligen kontakta Planeringschef Patrik Högfeldt tele 0431 – 44 50 04. Ansökan skickas till patrik.hogfeldt@bergkvarabuss.se