Trafikledare till Göteborg

 
Bergkvarabuss är Sveriges största familjeägda bussföretag, som med en modern fordonspark bestående av drygt 1000 högklassiga bussar, utför all form av busstrafik under devisen, Gränslöst – Billigt - Bekvämt. I koncernen ingår välkända varumärken som Mekka Traffic AB, Traveller Buss AB, Bussanova AB, Sohlberg Buss, Buss Persson AB, Anchersen Aps, Elite Traffic GmbH, Scandorama AB samt Ölvemarks Holiday AB. Koncernen omsätter ca 2 miljarder kr, har ca 1600 anställda och är ett dynamiskt entreprenörsföretag med huvudkontor i Kalmar.
 
För att säkerställa vår fortsatta expansion i Västsverige och för att vårda befintliga kunder söker vi ytterligare en Trafikledare till vårt team i Göteborg. Som Trafikledare är du spindeln i trafiknätet. Huvudsakligen kommer du att jobba med beställningstrafik. Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt upprätthåller kontakten med förarna och serviceorganisationen. Du hanterar kundärenden och är kontaktperson för större beställare. Det är viktigt att du har förmågan att dokumentera noggrant, planera flexibelt samt agera situations anpassat Vi utgår ifrån att du har en gymnasial utbildning och ett extra plus är en adekvat högskoleutbildning. Erfarenhet av logistik, planering och personalhantering samt erfarenhet av Microsoft Office är meriterande. Även kunskap om planeringsprogrammet Klartext är meriterande. Som person är du resultatorienterad, analytisk, kreativ, säljande och har en hög integritet med god social kompetens. I rollen som Trafikledare måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att möta uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs med en utåtriktad roll. Är du verksam i vår bransch redan idag och har erfarenhet av beställningstrafik är det extra plus.
 
Placeringsort
Göteborg
 
Typ av tjänst/tillträde
Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Jourtjänst förekommer.
 
Ansökan
Vi ser fram emot att få din personliga ansökan, i vilken du fokuserar på att åskådliggöra på vilket sätt din utbildning, erfarenhet, kompetens och personlighet möter uppställda krav. Glöm inte att bifoga CV och betyg. Intervjuer hålls löpande, men vi vill ha din ansökan senast den 31 mars 2017.
Maila din ansökan till: haxhi.morina@bergkvarabuss.se
 
Vid frågor kontakta vår driftchef i Göteborg Haxhi Morina, Bergkvarabuss AB
Tel. 076 -76 29 958 Mail: haxhi.morina@bergkvarabuss.se