Trafikledare Skene/Sjuhärad

Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic AB, där även Sohlberg Buss, Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, Buss Persson AB, Bussanova AB och Elite Traffic GmbH m.fl. ingår. Företaget är delägare i det danska företaget Anchersen ApS samt det norska bolaget Busscharter.no AS. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag med en modern fordonspark bestående av ca 1250 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.
 
För att säkerställa vår fortsatta expansion i Västsverige och för att vårda befintliga kunder söker vi en Trafikledare till vårt team i Skene. Som Trafikledare är du spindeln i trafiknätet. Huvudsakligen kommer du att jobba med skoltrafik men även kunna hjälpa till med vår beställningstrafik i området. Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt upprätthåller kontakten med förarna samt berörda kommuner och skolor. Du hanterar kundärenden och är även kontaktperson för beställare. Det är viktigt att du har förmågan att dokumentera noggrant, planera flexibelt samt agera situations anpassat. I rollen ingår även att samverka med trafikledarna på övriga depåer i Väst för att optimera trafiken vid större arrangemang.
Vi utgår ifrån att du har minst gymnasial utbildning men adekvat högskoleutbildning är meriterande. Erfarenhet av logistik, planering och personalhantering samt erfarenhet av Microsoft Office är ett måste. Finns kunskap om planeringsprogrammet Klartext så uppmanar vi dig direkt att höra av dig. I rollen som Trafikledare måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att nå uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs i den rollen.
 
Placeringsort
Skene
 
Typ av tjänst/tillträde
Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent.  Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 
Ansökan
Vi ser fram emot att få din personliga ansökan omgående. Intervjuer hålls löpande. Glöm inte att bifoga CV och betyg.
Maila din ansökan till vår depåchef: erling.birgisson@bergkvarabuss.se som även svarar på dina frågor på telefon: 033-340 16 35
 
Du kan även kontakta vår Affärschef  i Väst, Håkan Gullberg, på telefon
0729 -88 78 27.