Resesäljare till Kalmar

Vi söker en entusiastisk och kundfokuserad resesäljare till vårt team
 
Bergkvarabuss AB, Sveriges största familjeägda bussbolag söker resesäljare för beställningstrafik med placering på huvudkontoret i Kalmar. Bergkvarabuss AB ingår som ett helägt dotterbolag i Mekka Traffic AB. Koncernens inriktning är verksamhet som omfattas av begreppet "Traffic", bl.a. persontrafik och resor med buss, underhåll, reparationer och reservdelar till företrädesvis nyttofordon. I koncernen ingår utöver Bergkvarabuss bland annat även varumärkena Traveller Buss, Sohlbergbuss, Buss Persson, Ölvemarks Holiday, Scandorama och Öresundsterminalen.
 
Resesäljare
Vi söker en affärsmässig, idérik och utåtriktad person, med ett levande intresse för människor. Om du dessutom är noggrann, har utpräglad planeringsförmåga och god servicekänsla så kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete i ett positivt företag. Vi är en informell organisation med korta beslutsvägar där service och flexibilitet är nyckelord.
Du jobbar från vårt huvudkontor i Kalmar i nybyggda lokaler och har starkt kundfokus och en vilja att utveckla våra affärer.
 
I arbetsuppgifterna ingår förutom allmänna kontorsgöromål bland annat:
- Kundkontakt och försäljning
- Kundtjänst via telefon
- Offert- och orderhantering
- Kundärenden
- Trafik- & Resedokumentation 
- Researrangemang
 
God datorvana med fokus på Windows och Microsoft Office är en förutsättning. Likaså vissa språkkunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning.
 
Anställningsgrad och Form: 
Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tjänstens omfattning är 100%. Sista ansökningsdag är 2017-09-15. Urval samt intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Bifoga CV, personligt brev och betyg i din ansökan
Vid frågor kontakta säljchef Jennie Glantz, Bergkvarabuss AB Kalmar
Tel. 0480- 42 55 63. Mail: jennie.glantz@bergkvarabuss.se