Redovisningsekonom till Kalmar

Bergkvarabussgruppen är ett av Sveriges största bussföretag med en modern fordonspark bestående av drygt 1 200 högklassiga fordon. Koncernen har verksamhet på 30 orter och sysselsätter ca 1 700 årsanställda.
Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic där även Ölvemarks Holiday, Scandorama, Sohlberg Buss, Traveller Buss AB, BussPersson AB, Bussanova AB, Elite Traffic GmbH m.fl. ingår. Företaget är delägare i det danska företaget Anchersen ApS samt det norska bolaget Busscharter.no AS. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter dryga 2 miljarder kr. Läs mer på www.bergkvarabuss.se 
 

Du kommer vara en del av Mekka-koncernens ekonomi- och löneavdelning som idag består av 14 medarbetare. Dina arbetsuppgifter kan komma att vara mycket varierande då koncernen är inne i ett mycket expansivt och spännande skede med ny ägarstruktur. Tjänsten är placerad vid bolagets huvudkontor i Kalmar.
 
Arbetsuppgifter:
Vi söker nu dig som vill bli en av våra redovisningsekonomer som brinner för att arbeta med löpande redovisning såsom, fakturahantering, in- och utbetalningar, kundbevakning, kontoavstämningar, kassaredovisning, anläggningsregister och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer att vara behjälplig vid upprättande av månads- och årsbokslut. Vidare kommer du att bidra till verksamheten genom att  aktivt arbeta med att förbättra och effektivisera befintliga processer och rutiner.
 
Kvalifikationer:
Du är civilekonom eller motsvarande, gärna med inriktning mot redovisning. Du har några års erfarenhet av redovisning. Din förmåga att uttrycka dig muntligt såväl som  skriftligt på svenska och engelska är god. Mycket goda kunskaper i Excel är en förutsättning och kunskaper i affärssystemet Dynamics NAV är en merit.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en strukturerad, noggrann och lösningsorienterad person. Din analytiska och kreativa förmåga sporras av tempo och utveckling. Du är en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål.
 
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande koncern med stark tillväxt där ditt arbete kommer att göra skillnad i organisationen såväl som i kollektiv- och beställningstrafik.
 
Ansökan:
Ansökan skickas till: hanna.petersson.wesley@bergkvarabuss.se alternativt Bergkvarabuss AB, Box 853, 391 28 Kalmar. Ange att du söker tjänsten som Redovisningsekonom i ämnesraden i mailet.  Vi emotser din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till fortsatt anställning. Har du frågor är du välkommen att kontakta Redovisningschef Hanna Petersson Wesley tel 0480-425540