Övriga resor

 

Vart vill ni resa? Vi skräddarsyr en bussresa till er vart ni än vill åka, vilka arrangemang ni än vill ha och när ni än vill komma iväg!

Det är inte för inte som "gränslöst" är ett av våra ledord!

Det är inte för inte som "gränslöst" är ett av våra ledord! Vi har en stor, variationsrik bussflotta med både handikappbussar, minibussar, konferensbussar och "vanliga" helturistbussar! Kontakta oss gärna!

Buss till julmarknad?

Vill ni besöka julmarknaden i Lübeck med företaget, föreningen eller skolklassen eller kanske uppleva en stämningsfull advent någonstans i närheten? Res, njut och umgås - julen inbjuder till att umgås och ha det trevligt!

Bussen till mässan?

En bussresa innebär möjlighet till både arbete och trevlig samvaro under resan!

Om ett mässbesök står på företagets eller organisationens dagordning måste allt gå smidigt! En bussresa innebär möjlighet till både arbete och trevlig samvaro under resan! Och ni är pigga och alerta när ni kommer fram - utan parkeringsproblem i bagaget! Spara på miljön och samåk med buss!

Församlingsresa med buss?

Vi brinner av lust att vara kreativa och komma med förslag om både resmål och aktiviteter!

Kyrkokörer, konfirmand- och barngrupper, syföreningar och hela församlingar är grupper som ofta och med stor entusiasm är ute och reser. Ibland är det trevliga dagsturer med fika, samvaro och trevliga upplevelser som gäller och andra gånger kan det vara en längre resa i t.ex. Luthers fotspår eller en andlig upplevelse i Taizé som lockar.

Kontakta oss när det är dags att planera nästa resa eller utflykt! Gärna rättar vi oss efter era idéer och önskemål, men vi brinner också av lust att själva vara kreativa och komma med förslag om både resmål och aktiviteter!

Pensionärsföreningar och handikapporganisationer

Meddela oss gärna vid bokning om er grupp har speciella behov! Bussresor passar alla!

Bussresandet har förändrats! Det är inte längre "bara för äldre". Och vi märker att just "de äldre" är mycket yngre idag! Vi träffar massor av pålästa, nyfikna och aktiva pensionärer som vill ut och se nya saker, träffa trevliga människor och äta gott. En bussresa ger stora möjligheter till allt detta. Och såväl vårt vackra land som länderna runt omkring oss erbjuder spännande resmål. De skånska slotten, konstmuseet Louisiana utanför Helsingör kombinerat med en god dansk öl kan vara ett alternativ. Sala Silvergruva är spännande och en rundtur på Öland en klassiker.

Och idag finns bussar för alla! Har någon lite svårt att gå och behöver rullstol eller är ni en grupp hörselskadade - vi hjälper gärna till! Meddela oss bara vid bokning om er grupp har speciella behov! Bussresor passar alla!

Offertförfrågan!

För övriga frågor, vänligen kontakta oss:

Tel: +46 480 42 55 00
Email: info@bergkvarabuss.se