Gruppavdelning

Vi erbjuder resor för alla!

När du söker transport för gruppresa erbjuder vi det mesta företagsresor, skolresor, föreningsresor, konferensresor mm.

Skolresor

Föreningsresor

Konferensresor

Event och fest

Övriga resor 

För övriga frågor, vänligen kontakta oss:

Tel: +46 480 42 55 00
Email: info@bergkvarabuss.se

Komplettpaket för gruppresa med buss

Spara tid och energi och låt oss göra jobbet!

"Vi älskar att vara kreativa och jobba nära våra kunder!"

Vi på Bergkvarabuss gruppavdelning älskar att få vara kreativa och jobba nära våra kunder. Tillsammans med er utformar vi gärna en resa, anpassad till just de speciella önskemål och förutsättningar ni har. Vi bokar hotell, fixar guider, ordnar måltider osv. Och ni har allting praktiskt och enkelt samlat på en och samma bokning.

Under åren har vi samlat värdefulla erfarenheter, testat nya infallsvinklar och byggt upp ett stort kontaktnät. Vi jobbar med stora och små grupper. Vissa har exakta föreställningar om vad deras resa ska innehålla. Andra ber oss börja från noll och använda vår fantasi. För oss är allt lika roligt! Det viktigaste är att det blir riktigt bra till slut. Och det brukar det bli! Vi har många grupper som bokar våra tjänster år efter år. Och det är nog den största glädjen och det bästa betyget vi som arrangörer kan få.

En fantastisk grupp på resa i Europa.

Dessa resenärer, som samtliga har hörselskador, åkte med oss till Tyskland och Holland. Tillsammans hittade vi på idéen om ”TV-guiden” för att underlätta för resenärerna och ge dem trygghet under resan. En dövtolk intog guideplatsen och tolkade det som berättades till teckenspråk och det glada gänget bak i bussen kunde följa allting via bussens TV-monitor. Ibland måste man bara vara lite påhittig och tänka gränslöst!.

Catering – ”det lilla extra”

Ibland behövs inga stora arrangemang för att göra en resa extra minnesvärd.

"Pricken över i kan vara en färsk macka på bussen, ett kaffestopp på vägen eller en god lunch på en trevlig restaurang."

Pricken över i kan vara en färsk macka på bussen, ett kaffestopp på vägen eller en god lunch på en trevlig restaurang. Eller varför inte en kunnig chaufför som visar sitt insidertips om vart man äter de färskaste bullarna eller dricker det bästa kaffet? Oftast är det skönt att ha allting under kontroll redan före avresan. Vi hjälper gärna till!

Ni kanske vill ha små tips och råd om vilka utflykter ni kan göra under resan? Fråga oss! Vi har massor med påhittiga idéer! Och om det är något vi på gruppavdelningen inte vet – då har vi en hel förarkår bakom oss som åker runt i Sverige varje dag och ser nya saker. De har definitivt tips som de gärna delar med sig av.

Gruppförfrågan

Här kan ni göra en förfrågan på er gruppresa.

Till offertförfrågan