Bussförare/trafikförmän till Växjö

Bergkvarabussgruppen är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av ca 1200 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1600 personer. Ni hittar oss på många orter - från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday AB, Scandorama AB, Traveller Buss AB, Sohlberg Buss, Busscentralen i Malmö AB, Bussanova AB, Buss Persson AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är även delägare i de danska företagen Anchersen Turistbusser ApS och Anchersen Rute A/S. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 2 mdkr.
 
Bergkvarabuss AB är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka upp med fler förare/trafikförmän till vår trafik i Växjö. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Som trafikförman är du lösningsorienterad, stresstålig, flexibel, har en god social kompetens, är serviceinriktad samt är väl införstådd med en förares vardag. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och jobba med stads, -linjetrafik och beställningstrafik är välkommen att söka.
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus?
Vi värdesätter en jämn könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.
Vi söker ett antal tjänster som behovsanställda. Tillsvidareanställning kan bli aktuellt i en förlängning.
Du har körkortsklass D, samt giltigt YKB, förarcertifiering är ett plus.
Vi behandlar ansökningarna löpande.
 
Vid frågor kontakta
agron.peci@bergkvarabuss.se, 0470-70 23 02
 
Ansökan till:
agron.peci@bergkvarabuss.se