Bussförare till Skene och Borås

Bergkvarabus AB ingår i koncernen Mekka Traffic, där även Sohlberg Buss, Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, Buss Persson AB, Bussanova AB och Elite Traffic GmbH m.fl. ingår. Företaget är delägare i det danska företaget Anchersen ApS samt det norska bolaget Busscharter.no AS. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag med en modern fordonspark bestående av drygt 1100 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.
 

Sohlberg Buss, ett varumärke inom Bergkvarabuss AB, är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka upp med fler förare till vår verksamhet i Skene och Borås. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skolskjutstrafik är välkommen att söka. Det kommer även att kunna ges möjlighet att köra beställningstrafik i viss mån.
 
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus?
Vi värdesätter en jämn könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
 
För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.
 
Vi söker behovs- och tillsvidareanställda förare med olika tjänstgöringsgrader. Tjänsterna bedrivs med schemaläggning och vi tillämpar provanställning.

Tjänsterna gäller skolskjutstrafik inom Mark och Borås kommuner men med möjlighet till extra uppdrag inom beställningstrafik i området.
 
Du har körkortsklass D, samt giltigt YKB, förarcertifiering är ett plus.

Om Du inte bor i Skene eller Borås får du vara beredd på att pendla.
Vi behandlar ansökningarna löpande.
 
Vid frågor kontakta:
anna.mared@sohlbergbuss.se  tel. 033-340 16 36 alt.
hakan.gullberg@bergkvarabuss.se  tel. 031-55 04 46
 
Ansökan skickas till:
info@sohlbergbuss.se