Bussförare till Skene

Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, Buss Persson AB, Sohlberg Buss, Bussanova AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är delägare i det danska företaget Anchersen ApS samt det norska bolaget Busscharter.no AS. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 2 miljarder kronor och är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av drygt 1000 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1600 årsanställda.

Sohlberg Buss är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka upp med fler förare till vår verksamhet i Skene. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skolskjutstrafik är välkommen att söka. Det kommer även att kunna ges möjlighet att köra beställningstrafik i viss mån.
 
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus?
Vi värdesätter en jämn könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
 
För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.
 
Vi söker flera tillsvidaretjänster och tillsätter tjänsterna löpande. Tjänsterna bedrivs med schemaläggning och vi tillämpar provanställning.
 
Du har körkortsklass D, samt giltigt YKB, förarcertifiering är ett plus.
Om Du inte bor i Skene får du vara beredd på att pendla.
Vi behandlar ansökningarna löpande.
 
Vid frågor kontakta:
Mail: info@sohlbergbuss.se
Tel: +46 320 - 450 400
 
Ansökan skickas till:
info@sohlbergbuss.se