Bussförare till Nordöstra Skåne

Bergkvarabussgruppen är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av ca 1000 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1500 personer. Ni hittar oss på många orter - från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday AB, Scandorama AB, Traveller Buss AB, Busscentralen i Malmö AB, Bussanova AB, Buss Persson AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är även delägare i de danska företagen Anchersen Turistbusser ApS och Anchersen Rute A/S. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 1,8 mdkr.

Bergkvarabuss AB är inne i ett expansivt skede och behöver inför hösten förstärka upp med fler förare till vår verksamhet i Nordöstra Skåne. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra linje- skol och beställningstrafik är välkommen att söka.
För Skånetrafikens räkning bedriver vi Regionbusstrafik i Nordöstra Skåne. Vi har även skolskjutsar i Hässleholms och Östra Göinge kommuner samt beställningstrafik som utgår från våra depåer i Broby, Kristianstad och Olofström. Vi söker förare som kan arbeta och utgå ifrån Broby.

Intresseanmälan snarast till:
jens.richard@bergkvarabuss.se.
Vid frågor ring 076-7629870.
För mer info se www.bergkvarabuss.se