Bussförare till Kalmar/Öland/Söderåkra

Bergkvarabussgruppen är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av ca 1100 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1600 personer. Ni hittar oss på många orter - från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday AB, Scandorama AB, Traveller Buss AB, Sohlberg Buss, Busscentralen i Malmö AB, Bussanova AB, Buss Persson AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är även delägare i de danska företagen Anchersen Turistbusser ApS och Anchersen Rute A/S. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 2 mdkr.
 
Bergkvarabuss AB är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka upp med fler förare till vår linjetrafik i Kalmar, Söderåkra och på Öland. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra stads- och linjetrafik är välkommen att söka.

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus?
Vi värdesätter en jämn könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.
Vi söker ett antal tjänster som behovsanställda.
Du har körkortsklass D, samt giltigt YKB, förarcertifiering är ett plus.

Vi behandlar ansökningarna löpande.
 
Vid frågor kontakta
stefan.karlsson@bergkvarabuss.se, 0480-42 45 02 (Kalmar/Öland)
anders.kvarnkullen@bergkvarabuss.se, 076 - 76 29 898 (Söderåkra)

Ansökan till:
stefan.karlsson@bergkvarabuss.se (Kalmar/Öland)
anders.kvarnkullen@bergkvarabuss.se (Söderåkra)