Busschaufförer till Göteborgsområdet

Bergkvarabus AB ingår i koncernen Mekka Traffic, där även Sohlberg Buss, Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, Buss Persson AB, Bussanova AB och Elite Traffic GmbH m.fl. ingår. Företaget är delägare i det danska företaget Anchersen ApS samt det norska bolaget Busscharter.no AS. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag med en modern fordonspark bestående av drygt 1100 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.

Är du en flexibel och positiv chaufför med erfarenhet av beställningstrafik i Västra Götaland regionen? Vi söker flera kunniga och engagerade medarbetare som vill hjälpa våra gäster att lösa sina persontransporter med buss till önskade destinationer. Du kommer att ha varierande arbetstider över dygnets alla timmar dels i Göteborgsområdet och del även i utlandet där vi har olika beställningar med varierande längd.
Du kommer att träffa mycket människor, där service och bemötande är i fokus. Det är viktigt att du är en framåt person som känner dig trygg i din yrkesroll och drivs av att leverera hög kvalité till våra gäster. Du är väldigt viktig för oss då du är företagets ansikte utåt.
Bergkvarabuss ett Sveriges största bussbolag och våra kunder är företag, föreningar och idrottsklubbar, offentlig verksamhet samt privatpersoner. Under 2018 är vi också involverade i flera stora evenemang i Västsverige med ansvar för transporter. PS! I första hand söker vi förare för behovsanställning men för erfarna beställningschaufförer kan tillsvidareanställning erbjudas.
Vi söker även chaufförer till våra depåer på Orust, Sjuhärad och i Varberg.
Skicka ditt CV till Lina Carlén 031-55 04 41 lina.carlen@bergkvarabuss.se i förstahand eller Håkan Gullberg 031-55 04 56 hakan.gullberg@bergkvarabuss.se i andra hand. Intervjuer sker löpande.
Vi ser framemot din ansökan!