Beställningschaufförer till Göteborg

Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, Buss Persson AB, Sohlberg Buss, Bussanova AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är delägare i det danska företaget Anchersen ApS samt det norska bolaget Busscharter.no AS. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 2 miljarder kronor och är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av drygt 1000 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1600 årsanställda.

Det går bra för oss just nu och för att möta en ökad efterfrågan söker vi fler kunniga och engagerade medarbetare som vill hjälpa våra kunder att lösa sina persontransporter med buss. Vi är Sveriges största bolag inom beställningstrafik och våra kunder är företag, föreningar och idrottsklubbar, offentlig verksamhet samt privatpersoner. Under 2017 är vi också involverade i flera stora evenemang i Västsverige med ansvar för transporter.
Uppdragen är alltifrån kortare transferkörningar i närområdet till längre körningar ut i Europa och Skandinavien. Vi försöker anpassa körningarna enligt våra förares önskemål i största möjliga utsträckning även om det periodvis kan bli riktigt mycket att göra och alla får rycka in.
Körkortsbehörighet för buss är ett krav, om ni innehar YKB är det ett plus. Social kompetens, noggrannhet och talar och förstår svenska är krav och engelska är ett plus. Likaså om du har god lokalkännedom i och runt Göteborg.
 
Vi behöver nu fler förare som behovsanställda.
PS! Vi söker även förare till våra depåer på Orust, Sjuhärad och i Varberg såväl till beställnings och linjetrafik.
 
Kontakta vår Affärschef Håkan Gullberg 0729-88 78 27 eller hakan.gullberg@bergkvarabuss.se
Vi anställer fortlöpande.