Gränslöst välkommen ombord!

Här chartrar du en buss enkelt och prisvärt.

För mig är Bergkvarabuss ett ”stort, litet företag” som under drygt 40 år vuxit från två taxibilar till att bli Sveriges största privatägda bussföretag med en modern bussflotta på över 1100 fordon och hög geografisk närvaro.

"Jag är mån om att vi behåller den personliga servicen även när företaget växer."

Samtidigt är jag mån om att vi behåller den ursprungliga, personliga servicen och flexibiliteten som ett litet företag står för. Det är inspirerande att se hur engagerat våra medarbetare förmedlar företagets identitet genom professionellt bemötande och glädje.

Vi utför alla uppdrag - stora som små.
Gränslöst välkommen ombord!

Göran Mellström, VD

 

Här kan du läsa en kort berättelse om varför Göran blev entreprenör.
 

Vi lämnar gärna en offert. Det kan vara en kort transfer, en dagsutflykt, en skolresa eller en konferens - vi erbjuder den passande bussen för varje tillfälle.

Till offertförfrågan  

 

Verksamhet

Bergkvarabuss AB är ett charterbussbolag, dvs vi hyr ut bussar med förare till företag, privatpersoner, föreningar och skolor i hela Sverige. Vår gruppavdelning hjälper även gärna till med kringarrangemang som hotell, mat, catering ombord och allt annat som gör din planering enklare och ger din resa mer innehåll.
Bergkvarabuss syns på vägarna i hela Europa

"Våra bussar syns ofta på vägarna i hela Europa!"

Företaget har dessutom ett omfattande nät av linje-, skolskjutstrafik i hela södra Sverige. Med långa avtal och en jämn beläggning skapar den trygghet i vår organisation. Här kan du läsa om varför du bör välja linjetrafiken som transportalternativ.

Vi bedriver även flygbusslinjer mellan Helsingborg och Ängelholms flygplats samt mellan Karlskrona och Ronneby flygplats.

Till flygbusstidtabellen

Bergkvarabuss AB har en lång tradition och stor erfarenhet av utlandstrafik – ett gränslöst omväxlande trafikuppdrag som blivit en populär del av vårt utbud bland såväl resenärer som medarbetare. Våra bussar syns ofta på vägarna i hela Europa. Läs mer om vår verksamhet här!
 

Säkerhet

Bussen är ett utomordentligt säkert färdmedel!

Genom egna verkstäder säkerställer Bergkvarabuss säkerheten.

"Säkerheten ombord tryggas genom välutbildade förare och moderna fordon."

Genom välutbildade och kompetenta förare och moderna fordon tryggar vi säkerheten ombord på våra bussar. Utrustning som bl.a. ESP, säkerhetsbälten, alkolås och brandsläckningssystem står till vårt förfogande. För att säkerställa hög kvalitet och driftsäkerhet har vi dessutom en egen serviceorganisation med en rad ackrediterade, välutrustade verkstäder.
 

Miljö

Buss är det i särklass miljövänligaste och flexiblaste sättet att färdas i grupp!
Bergkvarabuss värnar om miljön

Våra bussar är av modernaste slag och därmed försedda med senaste reningsteknik för att minska koldioxidutsläppen. De körs i möjligaste mån med biobränsle.

Våra förare får utbildning i ekonomisk körning och miljökunskap.

"Buss är i särklass det miljövänligaste sättet att färdas i grupp!"

Våra fordonstvättar är utrustade med den senaste tekniken och Svenenmärkta tvättmedel används uteslutande.

Läs mer om vårt miljöarbete  här...