Trafikledare Malmö

Bergkvarabussgruppen är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av drygt 1000 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1600 årsanställda.
Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday AB, Scandorama AB, Traveller Buss AB, BussPersson AB, Sohlberg Buss, Bussanova AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är även delägare i de danska företagen Anchersen Turistbusser ApS och Anchersen Rute A/Ssamt norska Busscharter.no. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 1,9 mdkr.
 

För att säkerställa vår fortsatta expansion och för att vårda befintliga kunder söker vi ytterligare en Trafikledare till vårt team i Malmö. Som Trafikledare är du spindeln i trafiknätet. Huvudsakligen kommer du att jobba med beställnings- & skoltrafik. Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt upprätthåller kontakten med förarna och serviceorganisationen. Du hanterar kundärenden och är kontaktperson för större beställare. Det är viktigt att du har förmågan att dokumentera noggrant, planera flexibelt samt agera situationsanpassat.
Vi utgår ifrån att du har en gymnasial utbildning. Erfarenhet av logistik, planering och personalhantering samt erfarenhet av Microsoft Office är meriterande. Även kunskap om planeringsprogrammen Klartext och Trapeeze är meriterande. Som person är du resultatorienterad, analytisk, kreativ, säljande och har en hög integritet med god social kompetens. I rollen som Trafikledare måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att möta uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs med en utåtriktad roll.
 
Placeringsort

Malmö
 
Typ av tjänst/tillträde
Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Jourtjänst kan förekomma..
 
Ansökan
Vi ser fram emot att få din personliga ansökan, i vilken du fokuserar på att åskådliggöra på vilket sätt din utbildning, erfarenhet, kompetens och personlighet möter uppställda krav. Glöm inte att bifoga CV och betyg. Intervjuer hålls löpande, men vi vill ha din ansökan senast 13 mars 2017.
Maila din ansökan till: lars-erik.persson@bergkvarabuss.se
 
Vid frågor kontakta trafikchef Lars-Erik Persson, Bergkvarabuss AB Kalmar
Tel. 040-535307 Mail: lars-erik.persson@bergkvarabuss.se