Depåchef/driftledare Orust

Bergkvarabuss är Sveriges största familjeägda bussföretag, som med en modern fordonspark bestående av drygt 1000 högklassiga bussar, utför all form av busstrafik under devisen, Gränslöst – Billigt - Bekvämt. I koncernen ingår välkända varumärken som Busscentralen i Malmö AB, Mekka Traffic AB, Traveller Buss AB, Bussanova AB, Buss Persson AB, Anchersen Aps, Elite Traffic GmbH, Scandorama AB samt Ölvemarks Holiday AB. Koncernen omsätter ca 1,9 miljarder kr, har ca 1600 anställda och är ett dynamiskt entreprenörsföretag med huvudkontor i Kalmar.
 

För att säkerställa vår fortsatta expansion och för att vårda befintliga kunder söker vi en Depåchef/driftledare till vårt team i Henån. Som Depåchef/driftledare är du spindeln i trafiknätet. Huvudsakligen kommer du att jobba med skol- och linjetrafik. I vår affärsplan ingå också att stärka upp beställning sidan och utveckla den delen i norra Bohuslän och inom Trestadsområdet.  Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt upprätthåller kontakten med förarna och serviceorganisationen. Du hanterar kundärenden och är kontaktperson gentemot huvudmännen Västtrafik och Orust kommun. Det är viktigt att du har förmågan att dokumentera noggrant, planera flexibelt samt agera situations anpassat. I rollen ingår även att samverka med trafikledarna på våra övriga depåer och då i första hand i Västsverige. Vidare upprätthålla goda relationer med ansvariga inom verkstadsdelen Mekka.
Vi utgår ifrån att du har en gymnasial utbildning och ett extra plus är en adekvat högskoleutbildning. Erfarenhet av logistik, planering och personalhantering samt erfarenhet av Microsoft Office är meriterande. Även kunskap om planeringsprogrammet Klartext är meriterande. Som person är du resultatorienterad, analytisk, kreativ, säljande och har en hög integritet med god social kompetens. I rollen som Depåchef/driftledare måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att möta uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs med en utåtriktad roll.
 
Placeringsort
Henån
 
Typ av tjänst/tillträde
Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent.  Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Jourtjänst förekommer.
 
Ansökan
Vi ser fram emot att få din personliga ansökan, i vilken du fokuserar på att åskådliggöra på vilket sätt din utbildning, erfarenhet, kompetens och personlighet möter uppställda krav. Glöm inte att bifoga CV och betyg. Intervjuer hålls löpande, men vi vill ha din ansökan senast den 30 april.
Maila din ansökan till: hakan.gullberg@bergkvarabuss.se
 
Vid frågor kontakta Håkan Gullberg, Affärschef Väst, Bergkvarabuss AB
Tel. 0729-88 78 27. Mail: hakan.gullberg@bergkvarabuss.se